Νέα πτώση 4% στην οικοδομική δραστηριότητα τον Ιούλιο

 Αποκατασταση οδού Δημοκρίτου

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης στον Δήμαρχο Κρωπίας κύριο Δημήτριο Κιούση για την άμεση αποκατάσταση της οδού Δημόκριτου στη βιομηχανική ζώνη Κορωπίου:

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Όπως γνωρίζετε, ο οδός που ονομάζεται οδός Δημοκρίτου και εξυπηρετεί πλήθος βιομηχανιών στη βιομηχανική ζώνη Κορωπίου προς την πλευρά του Υμηττού, δεξιά της Λ. Κορωπίου Βάρης με κατεύθυνση προς Bάρη, 2 χλμ από το Κέντρο του Κορωπίου ήταν κυριολεκτικά κατεστραμμένος. Η κατάσταση του δρόμου προκαλούσε κινδύνους σε οποιονδήποτε τον χρησιμοποιούσε πλέον των βλαβών στα βαρέα οχήματα των βιομηχανικών μονάδων
Η επισκευή του, από τον Δήμο εξυπηρέτησε τις βιομηχανίες και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Με την παρούσα θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που ικανοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα της Ένωσης και των μελών της, δεδομένου ότι όλες οι επιχειρήσεις καταβάλλουν δημοτικά τέλη και συνεισφέρουν ποικιλοτρόπως στην Οικονομία της Χώρας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Π. ΡΙΒΙΟΣ Μ. ΚΑΛΛΙΝΗ

 Αποκατασταση οδού Δημοκρίτου

Eταιρική κοινωνική ευθύνη

Η Ένωση επιδεικνύοντας εταιρική κοινωνική ευθύνη συμβάλλει οικονομικά στις τοπικές κοινωνικές δράσεις οποτεδήποτε αυτό είναι απαραίτητο.

Επικοινωνηστε μαζι μας