Νέα πτώση 4% στην οικοδομική δραστηριότητα τον Ιούλιο

 Γενική Συνέλευση 25.6.2015

Την 25.6.2015 θα πραγματοποιηθεί, σε δωρεάν παραχωρούμενο χώρο της οινοποιίας ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ στο Κορωπί η ετήσια τακτική Συνέλευση της ΕΝΩΣΗΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Οι ιδιαιτέρως κρίσιμες περιστάσεις που διέρχεται η Οικονομία της Χώρας και η Βιομηχανία, καθώς και η κάθε είδους επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα δεν πρέπει να οδηγήσουν σε μαρασμό την δραστηριοποίηση της ΕΝΩΣΗΣ και των μελών της, αλλά αντιθέτως , όλοι οφείλουμε να δράσουμε με υπομονή και επιμονή.

Η Γενική Συνέλευση της ΕΝΩΣΗΣ την 25.6.2015 αποτελεί δικαίωμα των μελών της, αλλά εφέτος η συμμετοχή σε αυτήν είναι υποχρέωση, όχι μόνο για να ελέγξουμε το ΔΣ και την δράση του, αλλά για να αποφασίσουμε την κατεύθυνση της ΕΝΩΣΗΣ “οἱ καιροί οὑ μενετοί” . Πράγματι κανείς δεν μπορεί να μένει με «σταυρωμένα χέρια». Όλοι προσπαθούμε, αναμένουμε, σχεδιάζουμε και προκαλούμε!! την οικονομική ανάπτυξη, δεδομένου ότι μετά βεβαιότητος θα ακολουθήσει την ύφεση.

Η μεταβατικότητα που χαρακτηρίζει, όχι μόνο την Χώρα αλλά και την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, μας υποχρεώνει να συμμετέχουμε στην υποβολή απόψεων και την λήψη αποφάσεων. Η Ένωση αποτελεί εδώ και 26 χρόνια το βήμα σύγκλισης, οργάνωσης και έκφρασης των εταιριών της Ανατολικής Αττικής. Κάθε σκέψη, κάθε πρόταση είναι χρήσιμη και καθοριστική, ιδίως στις μέρες μας.

Η παρουσία όλων στις 25.6.2015, στην Ετήσια Γενική Συνέλευση θα επιβεβαιώσει την θέληση μας, για συσπείρωση, για κοινή δράση για επιμονή στην προσπάθεια της οικονομικής ανάκαμψης.

 Γενική Συνέλευση  25.6.2015

Eταιρική κοινωνική ευθύνη

Η Ένωση επιδεικνύοντας εταιρική κοινωνική ευθύνη συμβάλλει οικονομικά στις τοπικές κοινωνικές δράσεις οποτεδήποτε αυτό είναι απαραίτητο.

Επικοινωνηστε μαζι μας