Νέα πτώση 4% στην οικοδομική δραστηριότητα τον Ιούλιο

 Austriacard

Η εταιρία Austria Card θυγατρική του Ομίλου εταιριών INFORM Π.ΛΥΚΟΣ Α.Ε. με έδρα τη Βιέννη κατέχει ηγετική θέση στην αγορά με ενεργό παρουσία στις χώρες Austria, Azerbaijan, Croatia, Finland, Germany, Hungary, Norway, Poland, Sweden, Turkey and Ukraine, με παραγωγή έξυπνων καρτών ασφαλείας και προϊόντων Payment, Telecommunication, Governmental Identification και Industry/Loyalty.

Η εταιρία παράγει πάνω από 75 εκατομμύρια κάρτες το χρόνο με προσωπικό περίπου 350 εργαζόμενους. Η Austria Card διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής και προσωποποίησης καρτών στη Βιέννη και είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές έξυπνων καρτών διεθνώς.

Πάνω από το 60% των παραγομένων έξυπνων καρτών εξάγεται στο εξωτερικό αφού η Austria Card είναι στρατηγικός προμηθευτής των μεγαλύτερων τραπεζών στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Η Austria Card σχεδίασε και παράγει για τον φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης της Αυστρίας μια νέα Έξυπνη Κάρτα Υγείας (e card) από σύγχρονα υψηλής ελαστικότητας υλικά όπως polyester και polyolefins .

Η χρήση αυτών των καινοτόμων υλικών μειώνει το βάρος της κάρτας κατά 20%, αυξάνει τη διάρκεια ζωής, αυξάνει την αξιοπιστία και είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

Επίσης η κάρτα χρησιμοποιεί και τη μέθοδο γραφής και ανάγνωσης των τυφλών Braille.

 Austriacard

Eταιρική κοινωνική ευθύνη

Η Ένωση επιδεικνύοντας εταιρική κοινωνική ευθύνη συμβάλλει οικονομικά στις τοπικές κοινωνικές δράσεις οποτεδήποτε αυτό είναι απαραίτητο.

Επικοινωνηστε μαζι μας