Νέα πτώση 4% στην οικοδομική δραστηριότητα τον Ιούλιο

ΕΛΣΤΑΤ: Στατιστική έρευνα παραγωγής και πωλήσεων βιομηχανικών προϊόντων

Ετήσια Στατιστική Έρευνα Παραγωγής και Πωλήσεων Βιομηχανικών Προϊόντων πραγματοποιεί η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Όπως ενημερώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο, η Ελληνική Στατιστική Αρχή έχει αποστείλει στις επιχειρήσεις το σχετικό ερωτηματολόγιο για το έτος 2013.

Σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα της Έρευνας αποστέλλονται στη Eurostat (Στατιστική Υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Κοινότητας) με σκοπό τη δημοσίευση της συνολικής Κοινοτικής Παραγωγής κατά προϊόν (βάση δεδομένων EUROPROMS).

Όσοι ενδιαφέρονται σχετικά με τη συμπλήρωση και αποστολή του ερωτηματολογίου, που θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τέλους Μαΐου 2014, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.statistics.gr στη θέση «Ερωτηματολόγια Ερευνών» και να το διαβιβάσουν μετά τη συμπλήρωσή του, ταχυδρομικά, με φαξ, ή με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

ΕΛΣΤΑΤ: Στατιστική έρευνα παραγωγής και πωλήσεων βιομηχανικών προϊόντων

Eταιρική κοινωνική ευθύνη

Η Ένωση επιδεικνύοντας εταιρική κοινωνική ευθύνη συμβάλλει οικονομικά στις τοπικές κοινωνικές δράσεις οποτεδήποτε αυτό είναι απαραίτητο.

Επικοινωνηστε μαζι μας