Νέα πτώση 4% στην οικοδομική δραστηριότητα τον Ιούλιο

Ecotrophelia 2014: εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) προκηρύσσει τον 4ο διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2014 για τη δημιουργία νέων οικολογικών-καινοτόμων προϊόντων διατροφής. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων της ελληνικής τεχνολογικής πλατφόρμας «Food for Life» και του ευρωπαϊκού έργου «Capinfood».

Σκοπός του διαγωνισμού είναι αφενός να υποστηρίξει νέους Έλληνες φοιτητές, που ασχολούνται με την επιστήμη των τροφίμων και αφετέρου να αποτελέσει ένα φυτώριο καινοτόμων ιδεών για τη Βιομηχανία Τροφίμων.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε δύο επίπεδα: Πρώτα σε εθνικό, όπου ο κάθε Σύνδεσμος Βιομηχανιών Τροφίμων διοργανώνει στη χώρα του το διαγωνισμό για την ανάδειξη της καλύτερης ομάδας, και στη συνέχεια σε ευρωπαϊκό, με τους νικητές όλων των χωρών να παρουσιάζουν τα προϊόντα τους στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τροφίμων και ποτών «SIAL», που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στις 19-23 Οκτωβρίου του 2014.

Για να λάβει μέρος μια ομάδα στον διαγωνισμό θα πρέπει να έχει στείλει τον τεχνικό φάκελο με συμπληρωμένα τα υποχρεωτικά στοιχεία, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 ενώ ο πλήρης αναλυτικός τεχνικός φάκελος γραμμένος στα αγγλικά θα πρέπει να κατατεθεί έως την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014. Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τα έντυπα του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΣΕΒΤ (www.sevt.gr).

Ecotrophelia 2014: εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής

Eταιρική κοινωνική ευθύνη

Η Ένωση επιδεικνύοντας εταιρική κοινωνική ευθύνη συμβάλλει οικονομικά στις τοπικές κοινωνικές δράσεις οποτεδήποτε αυτό είναι απαραίτητο.

Επικοινωνηστε μαζι μας